15 may 2008, 0:17

Целувките ти лисичи 

  Poesía
869 0 7

   Дъжд заваля.

Силен дъжд.

Нека се сипе.

Ще изтичам навън,

дъждовните капки дано да измият

целувките ти лисичи.

Дъжд заваля.

Силен дъжд.

На порой ми прилича.

Ще изляза, без дъждобран,  

 водата - да отнесе

прегръдките ти мътно-неискрени.

Дъжд заваля - пролетен  дъжд.

Нека се сипе. 

Ще поседна  навън

да удавя  в него мечтите...

Но... къде е дъждът?

 Закъснях ли  със тичането?

Или не ми стиска.

 Май и този път не успях -

любовта си към  тебе -

чаровен изменнико,

ей така,  от себе си

веднъж завинаги - да изчистя.

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??