May 15, 2008, 12:17 AM

Целувките ти лисичи 

  Poetry
868 0 7

   Дъжд заваля.

Силен дъжд.

Нека се сипе.

Ще изтичам навън,

дъждовните капки дано да измият

целувките ти лисичи.

Дъжд заваля.

Силен дъжд.

На порой ми прилича.

Ще изляза, без дъждобран,  

 водата - да отнесе

прегръдките ти мътно-неискрени.

Дъжд заваля - пролетен  дъжд.

Нека се сипе. 

Ще поседна  навън

да удавя  в него мечтите...

Но... къде е дъждът?

 Закъснях ли  със тичането?

Или не ми стиска.

 Май и този път не успях -

любовта си към  тебе -

чаровен изменнико,

ей така,  от себе си

веднъж завинаги - да изчистя.

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??