28 feb 2007, 19:21

ценно 

  Poesía
749 0 6

Kопринени цветя на пода лежат.
Нежна тъмнина ги обгръща.
Те са знак, че има чувства, които не могат вечно да спят
и някой ден с цялата си сила се завръщат.

Копринени цветя на пода лежат.
Кой знае колко мъка и радост те са видели.
Колко път са успели да извървят
и колко сърца са докоснали с листата си от дантели.

Копринени цветя на пода лежат,
но вече светлина ги обгръща.
Млада жена с очи, които вече не тъжат,
най-скъпия си подарък прегръща.

© Иянира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??