8 nov 2011, 23:24

* * * 

  Poesía » De amor
553 0 0

Ще се виня.
А ти ще си ми идол.
Ще се самобичувам.
И под синьото си слънце ще горя.
Мечти осакатени
ще ме смазват.
Ще гния бавно.
В твоята глава.

Ще те създам наново.
А ти ще ме линчуваш.
Ще ме убиваш цветно - 
като на шега.
И всеки ден 
във погледа ми
мътен ще откриваш
поредната луна.

 

Ще я отмъкваш алчно -
като призрак.
Ще ме изпиваш бавно -
до последната сълза.
Нима не виждаш?
Аз съм твоя.
Да дишам мога и в пръстта.

© Виктория Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??