Това не е поезия,
това прилича малко.
Сълзички давят миглите
и заприличват на гори...
Разходка в необятен вятър
и всяка става лодчица.
Листата се разпадат
в малки стъпки дим.
Къде ви е красивото,
гости на театър
със слънчеви присъди,
вижте, че вали...
© Йоана Todos los derechos reservados
Ники, Еси
Радост сте за мен.