4 feb 2008, 16:48

Чаках... а ти не дойде  

  Poesía » De amor
738 0 3
Аз още помня онзи ден,
в който тебе дълго чаках.
Но ти така и не дойде при мен...
Наранена бях и много плаках!
Помня също как болеше,
сякаш някой режеше сърцето,
което пронизано кървеше 
там, оставено самичко под небето!
Стоях сама и бършех си сълзите,
измръзнала от студ, в огромна тишина...
За първи път не вярвах на очите,
че теб те нямаше със любовта!
Стоях, стоях и дълго чаках
с едва туптящо в мен сърце!
Живота си за тебе давах,
а ти, забравил ме отдавна, не дойде!



© Валентина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??