27 may 2007, 19:02

Чаках те 

  Poesía
661 0 2

Чаках те. След хилядите нощи

да се върнеш пак при мен.

Молех се. Да ме обичаш още,

поне до следващия ден.
Надявах се. Макар да знаех,
ча няма смисъл. Тъй, нали?
Друга някоя сърцето ти желае.
А мене... Мене ме боли.


© Стаси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво е, въпреки, че е малко тъжно!
  • Тъжно!Недей тъгува!Поздрав!
Propuestas
: ??:??