May 27, 2007, 7:02 PM

Чаках те 

  Poetry
654 0 2

Чаках те. След хилядите нощи

да се върнеш пак при мен.

Молех се. Да ме обичаш още,

поне до следващия ден.
Надявах се. Макар да знаех,
ча няма смисъл. Тъй, нали?
Друга някоя сърцето ти желае.
А мене... Мене ме боли.


© Стаси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е, въпреки, че е малко тъжно!
  • Тъжно!Недей тъгува!Поздрав!
Random works
: ??:??