21 sept 2010, 23:08

Чаках те 

  Poesía » De amor
1174 0 9

 

Чаках  те

 

 

Побелях,

докато  те  чаках.

Как  блестят косите  ти, 

моя  любов,

как  искрят  очите  ти 

в  страстта.

За  този  блясък 

на  всичко  съм  готов,

за  да  бъда  най-близо 

до  твойта  красота.

Помъдрях,

когато  нощем  плаках.

Как  красив  е

нежният  ти  смях.

Искам  с теб

да  сътворя 

най-съкровения  си  грях.

Изморих  се,

докато  те  чаках.

Единствено  за  теб 

аз  днес  живея,

прекрасна  моя  фея!

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??