Чаках те
Побелях,
докато те чаках.
Как блестят косите ти,
моя любов,
как искрят очите ти
в страстта.
За този блясък
на всичко съм готов,
за да бъда най-близо
до твойта красота.
Помъдрях,
когато нощем плаках.
Как красив е
нежният ти смях.
Искам с теб
да сътворя
най-съкровения си грях.
Изморих се,
докато те чаках.
Единствено за теб
аз днес живея,
прекрасна моя фея!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени