12 abr 2007, 4:56

Чакай 

  Poesía
755 1 1
 

Любими чакай!

Не тръгвай още.

Има време, чакай!

Нощ е още.


Не бързай, сама

Да ме оставиш.

Сърцето ми така

Не можеш да оставиш.


Защо повярва

На лъжата подла?

Това ли беше

Любовта огромна?


А питаше ме

За връзка сериозна...

Къде доверието

Изпари се?


О, любов нещастна,

Илюзия напразна.

С лъжи измамни ти

Разбиваш хорските мечти!

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??