Любими чакай!
Не тръгвай още.
Има време, чакай!
Нощ е още.
Не бързай, сама
Да ме оставиш.
Сърцето ми така
Не можеш да оставиш.
Защо повярва
На лъжата подла?
Това ли беше
Любовта огромна?
А питаше ме
За връзка сериозна...
Къде доверието
Изпари се?
О, любов нещастна,
Илюзия напразна.
С лъжи измамни ти
Разбиваш хорските мечти!
© Ели All rights reserved.
Хареса ми стиха ти!!! Поздрави!!!