Чакам те, замръзвам.
Чакам да те видя пак.
Чакам и не дръзвам
Да заплача, мрак.
Чакам те сама.
Чакам и жадувам.
Чакам и се кълна
Будна съм, ала те сънувам.
Чакам и се моля
Веднъж да ме прегърнеш.
Чакам тук без воля
Покоя да ми върнеш.
Чакам, смея се и плача.
Чакам, а животът си отива.
Чакам, не смея да закрача
Болката с мен се слива
© Ивелина Балабанова Todos los derechos reservados