11 ago 2009, 10:54

Чакам те 

  Poesía » De amor
584 0 0

Пърхат в мене птички
при мисълта за тебе.
Обичам те, по мой си начин
и чакам ти да ме откриеш.
Натрапчива не не съм -
в живота ти насила няма да влизам.
Чаках те, чакам те
и вечно мога да те чакам.

© Ани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??