Aug 11, 2009, 10:54 AM

Чакам те 

  Poetry » Love
583 0 0

Пърхат в мене птички
при мисълта за тебе.
Обичам те, по мой си начин
и чакам ти да ме откриеш.
Натрапчива не не съм -
в живота ти насила няма да влизам.
Чаках те, чакам те
и вечно мога да те чакам.

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??