11 авг. 2009 г., 10:54

Чакам те 

  Поэзия » Любовная
586 0 0

Пърхат в мене птички
при мисълта за тебе.
Обичам те, по мой си начин
и чакам ти да ме откриеш.
Натрапчива не не съм -
в живота ти насила няма да влизам.
Чаках те, чакам те
и вечно мога да те чакам.

© Ани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??