30 sept 2016, 7:37

Чакам те, ела 

  Poesía
213 0 3

За любовта, истинската, нежната...

За която сърцето тръпнещо ридае.

За мига във който, щом почувстваш я

започваш да мечтаеш.

За нея, страстната и дива...

На тази на която всичко ще дадеш.

За нея ... Клетва истинска ще кажеш.

И вечно във сърцето ще зовеш...

А то бошува се за любовта тъгува.

Тъгува то по твоята мечта.

И мъчи те с безсънни нощи,

И мъчи те с лъжа.

Ухание на нежност, но и на несгоди...

От който искаш да избягаш.

Но също и да изкрещиш!?

Любов, къде си?

Чакам те, ела.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря от сърце за коментара!!!До нови!
  • Там, където очакваме най-малко да е. Винаги е така, животът е пълен с изненади. Поздрави!
  • НАЙСТИНА къде е !!!
Propuestas
: ??:??