Търся смисъла на думите,
изгарящи като куршуми,
убиващи човешкото във мен.
На самотата смисъла да търся,
път да не намирам в тишина,
стая пълнеща за мен.
А теб да чакам аз до края,
във пътя дълго извървян,
красив, неистински, без смисъл
сама ще си остана там.
© Пролет Todos los derechos reservados
Поздрав и прегръдка!!!