3.08.2008 г., 7:11 ч.

чакане 

  Поезия » Друга
692 0 3

Търся смисъла на думите,

изгарящи като куршуми,

убиващи човешкото във мен.

На самотата смисъла да търся,

път да не намирам в тишина,

стая пълнеща за мен.

А теб да чакам аз до края,

във пътя дълго извървян,

красив, неистински, без смисъл

сама ще си остана там.

© Пролет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??