23 nov 2011, 16:59

Чакащи актьори 

  Poesía » Otra
618 0 10

Звездите красиво греят тази нощ.

Клони на дървета са се  протегнали,

сякаш като ръце за помощ.

Като статисти на сцена притихнали.

 

Стоят застинали чакащи актьори.

През стъклото гледам тез природни декори.

А какво ли ще е, като заиграят и хора!?

Може би ще нарушат тишината и простора!

 

Обичам красотата и вълшебството на нощта!

А звездите чудни са светулки в моята душа!

Не може никой да нарисува или опише това!

 

 

© Мина Конарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??