2 feb 2008, 9:20

Час живот 

  Poesía » De amor
503 0 3
Още час живот подари ми,
за да повтарям до болка твоето име.
Още миг само ми дай да те видя -
обещавам - ще си тръгна щастлива.
Още една, последна целувка за сбогом -
исках те, имах те - да те върна не мога...
Но, моля те само, само още един
поглед към мен, макар несломим...
Една нежност последна -
една усмивка, дори да е ледна.
Не даваш подаръци? Аз ще платя
и всичко ще взема с банкнота една.
И за тези спомени - час живот ми подари.
От сърцето излез и после тихо затвори...

© Ивелина Козарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??