Вечерта започва с чаша вино,
криеща похотливите си тайни!
А чинииката с фъстъци нетърпеливо
чака своя ред...
Грижливо събрала всички мои думи!
Само колко е приятно да гониш нежелани мисли,
с чаша вино и музика, която бавно те приспива!
А когато утрето настъпи, с радост да си спомниш
за тази вечер и с трепет да очакваш следващата,
отново с поредна чаша вино!
© Симона Хаджиева Todos los derechos reservados