7.02.2018 г., 23:06 ч.

Чаша вино 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
996 0 0

Вечерта започва с чаша вино,

криеща похотливите си тайни!

А чинииката с фъстъци нетърпеливо

чака своя ред...

Грижливо събрала всички мои думи!

Само колко е приятно да гониш нежелани мисли,

с чаша вино и музика, която бавно те приспива!

А когато утрето настъпи, с радост да си спомниш

за тази вечер и с трепет да очакваш следващата,

отново с поредна чаша вино!

© Симона Хаджиева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Вино и любов »

34 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??