3 jun 2010, 15:01

Часовник 

  Poesía » Otra
423 0 1

Стенен часовник

със спрели стрелки

и паяк, плетящ в него

лепкавите си мрежи.

 

Спряло махало,

потънало в прах,

забравено от времето,

неотмерващо дори час.

 

С ръждясали части

и зъбни колела,

спрели и чакащи

да тръгнат в нощта.

 

Стрелките помръдват,

но далече са те,

отмерващи времето,

за да бъдат в едно те.

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Според мен можеш да подобриш ритъма ако премахнеш повечето предлози и местоимения. (y)
Propuestas
: ??:??