27 abr 2008, 21:51

Часовник 

  Poesía » De amor
1221 0 3

Самотната стрелка на стенния часовник удря точно часа на любовта!

И не с мелодия, а с бич налага малката сълза...

Сякаш нещо е умряло и пак ще се роди,

когато малкото капаче отново часа на любовта брои!

© Васи Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??