Apr 27, 2008, 9:51 PM

Часовник 

  Poetry » Love
1224 0 3

Самотната стрелка на стенния часовник удря точно часа на любовта!

И не с мелодия, а с бич налага малката сълза...

Сякаш нещо е умряло и пак ще се роди,

когато малкото капаче отново часа на любовта брои!

© Васи Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??