3 ago 2012, 22:49

Часовникът на времето 

  Poesía » Otra
682 0 9

Спряха всички звездни асансьори

и... Алиса остаря...

А на времето часовникът

без стрелки е,

без душа.

Най-последният етаж е долу,

под балкона се е свил –

плачат всичките му стълбички,

подслонили ято гълъби.

А пък те кълват от спомена,

свил се на кълбо -

таралеж, с бодли оголени

и с разплакани очи.

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??