30 jun 2007, 19:03

Част от мен  

  Poesía
627 0 0
 

Част от мен


Познавам те добре, ти си част от мен.

Познавам те по-добре от самата себе си.

Познавам те най-добре, повече от всеки друг.

Не съдиш, не можеш да говориш,

Не можеш да си тръгнеш.

Не можеш да ме нараниш.

Ти си просто тук, за да видя.

Познавам те добре,

Повече отколкото някой би помислил.

Познавам те по-добре от самата себе си.

Време е да направиш жертва,

Време е малко да поумреш...

Предай се.

Ти си част от мен.

© Диляна Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??