Jun 30, 2007, 7:03 PM

Част от мен  

  Poetry
628 0 0
 

Част от мен


Познавам те добре, ти си част от мен.

Познавам те по-добре от самата себе си.

Познавам те най-добре, повече от всеки друг.

Не съдиш, не можеш да говориш,

Не можеш да си тръгнеш.

Не можеш да ме нараниш.

Ти си просто тук, за да видя.

Познавам те добре,

Повече отколкото някой би помислил.

Познавам те по-добре от самата себе си.

Време е да направиш жертва,

Време е малко да поумреш...

Предай се.

Ти си част от мен.

© Диляна Неделчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??