31 may 2017, 11:12

Часът е дванайсет... 

  Poesía » De amor
673 5 11

Часът е дванайсет,

 а аз отново

си паля цигара за теб...

Отново съм с моите

собствени мисли...

В мен е по-студено

и от лед,

но не и Любовта ми...

Защото не е измислена!

По-истинска е от

това, което познавам...

Искаш ли

да Ти говоря за нея?

Да ти споделя как

ме кара да е смея

като малко дете...

Как ме кара да бъда

щастлива...

Искаш ли?

Часът е дванайсет,

а аз отново

си паля цигара за Теб

и пуша замислено...

Отново съм с моите

собствени мисли...

В мен студено е,

защото няма те 

до мен...

А как само искам

щом утре отворя очи,

ти да си тук...

Ти да си тук,

моя мъничка

Истино...

 

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

За един мой добър приятел...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??