20 may 2007, 0:48

Че съм ти нужна 

  Poesía
864 1 0
Пиша ти - не отговаряш.
Обаждам се - затваряш.
Защо кажи ми не признаеш!?
Обикнах те - не го ли знаеш?
Без теб не мога - ти нехаеш.
Помня сладко как ухаеш.
Защо в сърцето ми с нож дълбаеш?
Защо и с любовта ми си играеш?
Че съм ти нужна що не осъзнаеш?

© Елена Мирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??