20 мая 2007 г., 00:48

Че съм ти нужна 

  Поэзия
863 1 0
Пиша ти - не отговаряш.
Обаждам се - затваряш.
Защо кажи ми не признаеш!?
Обикнах те - не го ли знаеш?
Без теб не мога - ти нехаеш.
Помня сладко как ухаеш.
Защо в сърцето ми с нож дълбаеш?
Защо и с любовта ми си играеш?
Че съм ти нужна що не осъзнаеш?

© Елена Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??