12 may 2018, 0:55

Че той целуна ме веднъж 

  Poesía » De amor
431 3 10

Че той целуна ме веднъж

 

Как искам да напиша стих,

но не стигат ми словата...

И листа ми е бял и тих,

скрит небрежно сред тревата.

 

А вече младата луна

ето там е - тъй сияйна...

Но как убягва ми съня,

знам за малката ѝ тайна.

 

Че той целуна ме веднъж,

горкото ми сърце смути.

Тъй дивни рамене на мъж

терзаят ме, а нощ лъхти.

 

И жива ли съм аз не знам,

как греят лунните лъчи...

Ще скрия мислите си там

и ах, дано не ми личи...

 

 

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??