16 nov 2007, 8:57

черен 

  Poesía » Otra
736 0 6
аз съм черен
черен,
черен,
тъмно шоколадено
черен,
както, когато си
скриеш главата под
възглавницата черен,
като от приказките
абаносовото дърво
черен,
аз съм черен
черен,
черен
лебед…

© Питър Хайнрих Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??