16.11.2007 г., 8:57 ч.

черен 

  Поезия » Друга
673 0 6
аз съм черен
черен,
черен,
тъмно шоколадено
черен,
както, когато си
скриеш главата под
възглавницата черен,
като от приказките
абаносовото дърво
черен,
аз съм черен
черен,
черен
лебед…

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??