25 oct 2006, 21:58

ЧЕРЕН ХЛЯБ 

  Poesía
1105 0 11

ЧЕРЕН ХЛЯБ

 

Черен хляб искам да вкуся,

по черен път искам да ходя,

в черна нощ заслушана

в черно - бели несгоди...

И бяло утро да дочакам,

бели пеперуди да погаля,

на бяла Надежда разплакана

бяло цвете да дам, да не жали...

© Ивайло Яков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??