ЧЕРЕН ХЛЯБ
Черен хляб искам да вкуся,
по черен път искам да ходя,
в черна нощ заслушана
в черно - бели несгоди...
И бяло утро да дочакам,
бели пеперуди да погаля,
на бяла Надежда разплакана
бяло цвете да дам, да не жали...
© Ивайло Яков Всички права запазени
Гери