Oct 25, 2006, 9:58 PM

ЧЕРЕН ХЛЯБ 

  Poetry
1104 0 11

ЧЕРЕН ХЛЯБ

 

Черен хляб искам да вкуся,

по черен път искам да ходя,

в черна нощ заслушана

в черно - бели несгоди...

И бяло утро да дочакам,

бели пеперуди да погаля,

на бяла Надежда разплакана

бяло цвете да дам, да не жали...

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??