13 ago 2023, 12:42

Черен стих 

  Poesía » Parodias, Verso libre
224 0 0

Навсякъде гонен, никъде приет.

И безнадеждите тропват възбудени

на тъгите в страдалния съд.

Имах нищо... и всичко загубих.

 

 

© Венко Василкин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??