7 jun 2014, 22:30

Черешова задушница 

  Poesía » Versos blancos
2211 0 1

Събота все още спи.

Живите се молят за умрелите.

"Бог да прости" изкупува накриво казани думи.

Загърбено е стореното някому зло.

Лъжлива надежда за човеците.

Узрели череши в шепите ни.

Като откъснати човешки души.

Задушница е.

 

© Галя Кутулева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??