Събота все още спи.
Живите се молят за умрелите.
"Бог да прости" изкупува накриво казани думи.
Загърбено е стореното някому зло.
Лъжлива надежда за човеците.
Узрели череши в шепите ни.
Като откъснати човешки души.
Задушница е.
© Галя Кутулева Всички права запазени
на пръсти..