Jun 7, 2014, 10:30 PM

Черешова задушница 

  Poetry » White poetry
2210 0 1

Събота все още спи.

Живите се молят за умрелите.

"Бог да прости" изкупува накриво казани думи.

Загърбено е стореното някому зло.

Лъжлива надежда за човеците.

Узрели череши в шепите ни.

Като откъснати човешки души.

Задушница е.

 

© Галя Кутулева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??