4 ene 2009, 10:40

Черно 

  Poesía » Otra
975 0 1
Черна е душата
и знам - сама очерних я!!
Но мога ли да спра, кажи,
желанието, дето в мен
бушува и гори...

Предпочитам черно да е
и да боли,
отколкото цветно да е
и да капят бавно
скритите сълзи...

© Моника Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??