4 янв. 2009 г., 10:40

Черно 

  Поэзия » Другая
974 0 1
Черна е душата
и знам - сама очерних я!!
Но мога ли да спра, кажи,
желанието, дето в мен
бушува и гори...

Предпочитам черно да е
и да боли,
отколкото цветно да е
и да капят бавно
скритите сълзи...

© Моника Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??