Ще спра да те обичам, когато небето промени цвета си.
Синьо значи, че още те обичам.
Но привечер идва залез, а залезът е по-красив, защото променя цвета на небето.
Един ден е жълт, един ден- оранжев,
един ден-розов, а друг- червен.
Значи всичко е възможно.
Залез е отново.
Днес е розово-лилав.
Следва тъмносиньо.
Излизат звезди, за да ни покажат, че и в най-тъмните моменти има светлина.
А звездите светят по-силно, когато небето е най-черно.
Любовта ми към теб не е вечна.
Черно.
© Iliyana Nikolova Todos los derechos reservados