Dec 17, 2023, 7:03 PM

Черно 

  Poetry » Love, Landscape, Free verse
121 0 0

Ще спра да те обичам, когато небето промени цвета си.

Синьо значи, че още те обичам.

Но привечер идва залез, а залезът е по-красив, защото променя цвета на небето.

Един ден е жълт, един ден- оранжев,

един ден-розов, а друг- червен.

Значи всичко е възможно.

Залез е отново.

Днес е розово-лилав.

Следва тъмносиньо.

Излизат звезди, за да ни покажат, че и в най-тъмните моменти има светлина.

А звездите светят по-силно, когато небето е най-черно.

Любовта ми към теб не е вечна. 
Черно.

© Iliyana Nikolova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??