1 sept 2012, 22:27

Черно-бяла книга 

  Poesía » Filosófica
512 0 9

Черно-бяла книга

 

Гаснат ли звездите,

Космосът отстъпва,

измама за очите,

но денят се сипва.

 

Сивкаво и млечно

утрото раздвижва

нещичко човечно -

почва да се вижда.

 

После не достига

да е само светло...

Черно-бяла книга,

а четеш - Небето!

 

© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??