Sep 1, 2012, 10:27 PM

Черно-бяла книга 

  Poetry » Phylosophy
514 0 9

Черно-бяла книга

 

Гаснат ли звездите,

Космосът отстъпва,

измама за очите,

но денят се сипва.

 

Сивкаво и млечно

утрото раздвижва

нещичко човечно -

почва да се вижда.

 

После не достига

да е само светло...

Черно-бяла книга,

а четеш - Небето!

 

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??