8 ene 2015, 14:36  

Черното проклятие (...на незатихващата мизантропия) 

  Poesía
420 0 1

Черното проклятие (...на незатихващата мизантропия)


В ъгъла тука седя вцепенен

и вързан съм в тъмното, с тежки окови.
Животът е бездна и ад вледенен.
Любов тъй измамна - подмолна отрова.

 

Слънцето грее през тоз светъл ден,
но аз съм обречен да бродя из Мрака.
Трупът ми изсъхнал, безжизнен, студен,
потъва в земята и нощ тъмна чака.

 

Мракът безкраен не ще ни прощава.
Мрази живота, отрича и вас.
Вашата радост ме тъй отвращава!
Презирам ви всички в ненавист и страст.

 

Обречен да скитам в тъмата съм, зная.
Проклинам ви всички, не знаете колко!
С копнежа да зьрна смъртта ви накрая,
аз плащам цената за своята болка.

 

Ще дойде и времето аз да изчезна,

кат Мракът вратите отвори за мене.
Завинаги слънцето жарко залязва,

а злото се готви за вашето бреме!

 

© Несъществуващ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??