Obra no adecuada para menores de 18 años
Червена точка над стиха си слагам
и почвам този виц да ви излагам:
Летял по пътя тежък ТИР и хоп:
една мадама вдига знак за автостоп.
Шофьорът, щом мадамата видял,
така пред нея ТИР-а заковал,
че движещият подир него самосвал
от удара едвам се отървал!
И, след като го заобиколил
и го напсувал, се отдалечил.
Та тираджията пред нея спрял
и без заобикалки й казал:
че докъдето ще ще я откара,
но ако му даде да я прекара!
И стопаджийката се съгласила,
но срамежливо го предупредила,
че в период, уви, такъв сега е,
че може само в задния й двор
да се копае!
И тираджията, като се справил,
самодоволен гордо се изправил:
- Това, шофьорите, сме славно племе -
на всякакъв проблем ще се опреме!
Но тук мадамата перуката свалила
и, със насмешка, му е възразила:
- Да превъзнасяш ти шофьорите недей:
не могат те по ум да се сравняват,
ни по нахòдчивост със никой гей!
---
На тази стопаджийка ми приличат
мъже, които с женски никове се кичат!
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados